ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 de febrer del 2018

De 10.00 h a 11.00 h

Inscripcions fins al 14 de febrer
Gratuït

ACCIÓ et convida a conèixer les oportunitats de negoci detectades en els mercats de Sud-àfrica i Moçambic i a descobrir tot el que cal saber per fer-hi negocis en ambdós mercats.

La sessió està dirigida a empreses catalanes interessades a introduir o consolidar els seus productes o serveis al continent africà, en especial a l’Àfrica austral.

Sud-àfrica, l'economia més avançada de l'Àfrica subsahariana, és coneguda com la porta d'entrada als països de l'Àfrica austral i té accés a un mercat d'aproximadament 250 milions de consumidors. Es tracta d'una economia emergent, membre dels països BRICS, amb importants fonts de recursos naturals i amb una de les indústries més madures del continent, infraestructures de gran qualitat i una important diversificació econòmica.

Moçambic, amb una població que sobrepassa els 27 milions d’habitants, ha vist incrementats els fluxos d’inversió estrangera. L’antiga colònia portuguesa compta amb grans recursos naturals i pot esdevenir un dels principals productors de carbó i gas natural del món gràcies a les seves reserves.

Aquest seminari està inclòs dins del programa dels International Business Days – Focus Àfrica & Pròxim Orient d’ACCIÓ, que tindran lloc del 12 al 16 de febrer a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A través de seminaris i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Tots els sectors

Apropar les oportunitats de negoci actuals dels mercats d'Àfrica i Pròxim Orient a les empreses catalanes per impulsar els seus acords comercials amb altres mercats d'arreu del món.

Una empresa catalana interessada a fer negoci al continent africà, en especial a l’Àfrica austral.

10.00 h

Benvinguda

Delegació d'ACCIÓ a Girona

10.10 h

Oportunitats de negoci a Sud-àfrica i Moçambic

Saul Pretel, director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions d'ACCIÓ a Johannesburg

10.40 h

Presentació de la Missió a Sud-àfrica i Moçambic

Cambra de Girona

10.50 h

Precs i preguntes

Cambra de Girona


Pl. Pompeu Fabra, 1
17002 Girona